En uppdatering

Hej! Har gått flera veckor sen jag skrev här sist. Många undrar hur jag mår så tänkte uppdatera er lite. 
Jag var först sjukskriven helt i tre veckor. 
Det blev lite bättre för varje dag även om vissa dagar var väldigt jobbiga. Men jag krigade på och gjorde allt rätt. Fram till förra lördagen. 

Jag hade fått biljetter till LGCT på Stadion. 
Eftersom jag hade känt mig så pass bra under den veckan var jag helt inställd på att åka. Men det var för tidigt. Jag fick massa ångest och fick avbryta och åka hem. Tack och lov var jag där med en god vän som jag kände mig trygg och lugn med och som verkligen tog hand om mig♥️ 

Så i måndags för en vecka sen skulle jag börjat jobba igen som vanligt. Men måndag morgon efter en helg fylld av gråt och ångest så bar inte benen ut till bilen. Lyckades ta mig igenom två halvdagar på jobbet sen krashade jag ihop igen. Fick komma till min doktor på onsdagen och till kuratorn på torsdag förmiddag. Efter kuratorbesöket började det vända igen. Midsommarafton var en flopp. 

Men i helgen har jag fått lite luft och börjat hitta tillbaka igen. Det är tufft jag ska inte ljuga. Men jag är övertygad om att det kommer bli bättre. Man måste tänka smart, använda sin lilla energi till rätt saker och vara snäll mot sig själv. Är väldigt tacksam att jag har en så bra och förstående familj som ställer upp med allt och finns där♥️

Min kurator ritade upp en så bra grej som jag måste dela med mig av. Jag tror att det är väldigt många där ute som kört på precis som mig. Like there is no tomorrow. 
(null)

Hon sa Helena det här är inte en rehabplan för dig, det är ett hållbart liv för alla människor. 
Så jag hoppas att jag kanske gett en tankeställare till fler där ute som precis som mig vill göra allt, snabbt ska det gå och perfekt ska det bli. Men nu sa min hjärna ifrån.  Min kropp som ställt upp så galet mkt för mig jämt, speciellt dom senaste två åren. Den la också ner efter att bara fått skit från hjärnan hela tiden. Så nu är det ingen träning, bara lugna promenader när jag orkar. Ska försöka leva efter mottot, allt jag gör är bra. Istället för att jag kan alltid göra mer. 

Kram på er och hoppas ni har en bra sommar so far! 
Allmänt | | En kommentar |
Upp