Dålig karma eller nåt

Inatt sov Jamie gott till halv fyra sen ville han inte sova mer... Han var iaf inte ledsen eller hade ont så det var ändå bra. Vi låg i sängen och sjöng lite, kramades och tittade på teve. Vid sex somnade han till slut om och så fick vi ett par timmars sömn till.
Jag har verkligen mått skitdåligt idag.
Min mage är helt ur balans och vill helst inte befinna mig längre än 10 meter från en toa...
Hade iaf lovat att hjälpa till med att köpa in all funktionärsmat till tävlingen idag så jag och Anna hjälptes åt med det.
När vi lastat in allt så gjorde jag morotspåsar att hänga på boxarna, typ 130 stycken. Efter fyrtio långsamma påsar fick jag hjälp av ett helt gäng tjejer som jobbar i stallet så sen gick det jättefort att få klart och hänga upp alla, så snällt <3
Var hemma och vände sen typ. Packade in lite julpynt som skulle till SRK och tog med mig Jamie som vart hemma med pappan.
Stoppade på apoteket och köpte lite medicin till magen, hoppas verkligen det hjälper!
Stannade bara en stund på kvällen för jag var så jäkla dålig och fick ändå inte gjort där. Hade dessutom missat en viktig sak upptäckte vi när jag kom hem. Ville typ gråta. Men det löste sig tack och lov.

Jo just det! Fanny har fått komma tillbaks till SRK idag också lite hastigt, mer info om det en annan dag.
Nu hoppas jag att jag får lite sömn inatt och vi vaknar piggare imorgon så Jamie kan gå till förskolan och jag till tävlingen.
Håll tummarna för oss!

Allmänt | | Kommentera |
Upp