Onsdag

Imorse fick jag väcka en jättetrött kille som absolut inte ville gå upp. Vi hade dock tid klockan 9 på bvc i Södertälje så var inte mkt att välja på.
Jamie hade vuxit till 83 cm och 11820 gram, stora killen <3
Jag tycker väldigt mkt om vår barnsköterska på bvc och vi hade ett bra samtal om det ena och det andra idag.

Efter bvc åkte vi hem och har faktiskt bara vart hemma idag med. J är fortfarande väldigt trött sådär som man blir när man vart sjuk så ville inte ta honom till förskolan idag. Han måste få vara pigg och utvilad då när det är så mkt nya intryck. Imorgon gör vi nytt försök om han verkar piggare. Vi tar det lugnt.

Ikväll har jag vart hos Fanny såklart. Vi tog en lugn skogstur med lite klättring, alldeles lagom idag. Stötte på några söta rådjur också på vägen. Fanny var väldigt nyfiken på dom :)

Och ni som undrar hur Lasse mår, han mår jättebra! Han har fått komma in på stall efter ett långt sommarlov på betet :)
Han har också fått en stor härlig familj som ska ha honom på foder nu framåt. Känns så bra att veta att han kommer få en massa kärlek varje dag <3
Han kommer bo kvar på Åkerby och har fått ärva Rositas gamla box.
Rosita är fortsatt dräktig med Dylan N!
Hon har också fått komma in på stall nu, hon älskar dock att gå ute på bete så hon hade nog kunnat stanna ute ännu längre hehe. Men hon har iaf flyttat in i en gigantisk fölbox nu där hon kan boa in sig innan fölis förhoppningsvis kommer till våren <3

Lasse hälsar så gott till alla sina fans :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp