Fannys födelsedag

Idag efter jag lämnade Jamie var det dags för bup igen. Nu kommer vi inte ses mer för ens möjligtvis i höst om vi känner att vi vill det. Nu är det logopeden igen på fredag. Känns som vi åker runt på massa såna här saker utan att det ger nånting, men men...


Var sen en sväng till Granngården och köpte lite spån och hästmat och även ett par nya ridskor till mig själv, äntligen! 
Mina har vart sönder hur länge som helst men har vart alldeles för snål. Fick ett bidrag av min snälla Pappa som blev perfekt till detta! Självklart blev det Ariat igen, kan inte ha några andra. 

Har även lunchat med Mamma och Maria och tagit hand om pälsklingarna. 
Idag är det faktiskt Fannys födelsedag! 
Hela 9 år fyller hon och ja, det ger mig lite ångest att hon hunnit bli 9 år och inte presterat nånting men det är ju inte kanske syftet med henne heller. Hon är ju vår familjemedlem som förhoppningsvis ska stanna många år till! 

Ikväll har vi vart på leklandet hela familjen. 
Jamie var helt vild och sprang runt som en dåre och klättrade på allt haha! Så underbart att se honom så glad :) 

När vi kom hem kom Sussi förbi och hämtade en bilbarnstol, en barnvagn, tre sopsäckar med kläder och en låda skor som ska åka med henne till Moldavien i sommar. Har ni något hemma som inte används, passa på att skicka det med henne till dom som verkligen inte har nånting! Hon kommer och hämtar om ni bor i närheten :) 


Allmänt | | Kommentera |
Upp