Stark både på insidan och utsidan

Så min resa med min viktnedgång och mitt nya liv med träning har vart fantastisk. 
Det är så najs att orka mer, bli starkare och få synliga resultat. Jag är så stolt över min prestation. Det har inte vart lätt alla dagar men såhär i efterhand har det vart värt varenda sekund. 

Men. Det som inte syns på utsidan är något som är så mycket viktigare. Jag har lärt mig så mkt om mig själv längs vägen. Det är grymt att få bättre självkänsla för man är mer nöjd med sitt yttre. Men den inre resan har vart minst lika stor som den yttre. 
Jag är mkt mer trygg i mig själv. Jag tacklar motgångar bättre. Jag stressar inte upp mig lika lätt. Jag vet att jag klarar så mkt mer än vad jag kan tänka mig. Jag är min egen bästa vän. Jag har alltid haft mkt självinsikt men nu är den ännu djupare. 

Självklart har jag dåliga dagar också. Men jag låter dom inte knuffa omkull mig. Jag härdar ut. Låter inte dom mörka tankarna ta över. 
Biter ihop och tar nya tag. Det är okej att ha en dålig dag. Det är okej att äta för mycket glass. Det är okej att inte träna fast man planerat för det. Det är okej att vara mänsklig liksom. Världen går inte under för en dålig dag. 

Så du som också kämpar där ute med vad det nu kan vara. Kom ihåg, var snäll mot dig själv! 
Du klarar mer än du tror♥️

Den här tjejen var också lycklig där i augusti 2017.


(null)

(null)

Men den här tjejen är snäppet lyckligare. Framförallt är hon starkare. Både på insidan och utsidan💪🏼♥️🙌🏼

(null)

Allmänt, Träning | |
Upp