Måndag

Idag har jag vart ledig. Det passade ju bra eftersom Jamie är sjuk så kunde jag vara hemma med honom. Han är inne på dag 5 med feber nu. Han får dessutom ont i magen av penicillinet så ja det är faktiskt jättesynd om honom <3
En glädjande nyhet är iaf att vi fått en tid på en öron-näsa-hals klinik vi hört mkt gott om så det känns skönt. Nästa vecka ska vi dit.

Idag vaknade vi iaf vid halv åtta och jag hämtade in Jamie till vår säng och låg och höll om honom bara säkert en timme. Han mådde dåligt och var lite ledsen. När alvedonen kickat in gick vi upp och åt frukost och läste lite böcker.

När han blev trött packade vi in oss i bilen och åkte ut till Hölö. Jamie sov gott i bilen hels tiden vi var där. Stannade först på Åkerby och pussade på Lasse! Har inte sett honom på evigheter <3 Han kom direkt när han såg mig det kändes skönt i hjärtat att han inte glömt sin gamla matte!
Åkte sen vidare till Gullbacka och Fanny. Inte sett henne på en månad, sen vi lämnade henne där. Men hon hade inte heller glömt bort mig som tur var :) Finns ingen häst som får en att känna sig så älskad som Fanny. Kommer springande och gnäggar när man kommer alltid <3
Hon är så härligt social!
Åh vad härligt det var att träffa hästarna igen, och så skönt att se att dom båda mår toppenbra!

På vägen hem handlade vi mat och ikväll har jag vart och klippt två hästar. Det är mycket hästklippning nu, perfekt extraknäck :)

Allmänt | | En kommentar |
Upp